Nincsen Magyarországon olcsóbb műholdas internet?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan helyen élek ahol a mobilinterneten kívül nincsen más, de azt jogtalan és meg nem érthető okok miatt lekorlátozzák bizonyos adatmennyiség leforgalmazása után. Neten nézegettem egy-két műholdas szolgáltatást, de olyanokat láttam, hogy 80-100 ezer forint a bekötési díja és a korlátlan netért havi 20 ezret kell fizetni. Az a baj, hogy ez nekem ideális lenne, mert lakóhelytől független, de ki az a ki ennyit meg tud érte fizetni? A gazdagabbak meg olyan helyen élnek, ahol van rendes ADSL vagy már annál modernebb internet kapcsolat. Nincsen olcsóbb műholdas internet? Vagy legalább mikorra várható, hogy olcsóbb lesz?2012. jún. 1. 15:03
1/11 anonim válasza:
Sajnos nincsen. Érd be a mobilnettel.
2/11 Nadetényleg válasza:
Minden mobilnet csomag úgy műkodik, h bizonyos forgalom felett lekorlátoz, nagyobb csomagot kellene venned. Itt nézz szét: www.internetet.hu/mobilinternet.html
3/11 anonim válasza:
Esetleg itt próbálkozhatsz, hátha kedvezőbb feltételeket találsz:
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó!:
Épp tegnap kötöttem a vodafonenál 2 éves hűségszerződéssel netet és nem működik, hnap vihetem vissza, ennyit a kültéri 3G lefedettségről...
2012. jún. 7. 21:00
6/11 anonim válasza:
Hívd fel a 1270-et, aztán az élő kapcsolatot válaszd az informatikussal. Segít neked beállítani, mert amit eszközként kapsz, az csak az alapbeállításokat (EDGE) tudja. Hotspotot kaptál? Abban tudok segíteni.
7/11 anonim válasza:
Milyen operációs rendszer van a gépeden? Valódi vagy tört? Rendszergazdaként telepítetted? Windows XP SP3 kell hozzá pl.
Én 2007. óta használok Vodafone mobilnetet, voltak vele gondjaim, de mindig be tudtam állítani. Most hotspotot használok.
8/11 A kérdező kommentje:
Feltudtam telepíteni a modemet a gépre, jelerősség 2 oszlop, de csak szaggatva tölt és van mikor automatikusan lecsatlakozik, ami nem lenne jó akkor, ha lelassítják és egy olyan szerverről töltök le nagy méretű fájlt, ami nem támogatja a megszakadt letöltések folytatását. A jelenlegi net az legalább stabil a lassúsága mellett. És am. tudtam 3G-re csatlakozni, azt is be tudtam állítani, hogy csak arra kapcsolódjon, de nem akar menni. Vissza viszem még lehet és maradok a megszokottnál. Am. TP Link MR3420-as routerrel próbáltam, de azzal még szarabb.
2012. jún. 7. 21:42
9/11 anonim válasza:
Nekem HSDPA megy, úgy van beállítva, hogy Kizárólag 3G. Sajnos a mobilneteket nem a nagyobb letöltésekre találták ki.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem, de a T-Mobile vmennyivel jobb. Ennél megőrülnék 2 évig. Am. azért akartam ezt a vodafonent, mert olcsóbb, de most nézem a T-Mobilenál is van 1 olcsóbb csomag, lehet azt megpróbálom.
2012. jún. 7. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!