Hogyan kell kizárni az iwiw-en bizonyos felhasználókat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 00:03
1/1 anonim válasza:
Ha azt kérdezed, hogy hogyan tudod kizárni az olyan felhasználókat akik leveleket írnak és nem szeretnéd, hogy írjanak <- csak ebben tudok segíteni.Nem tudom hogy ezt kérdezted-e, de itt a válasz:
Ha írt neked levelet, kijelölöd (mintha ki akarnád törölni) de ne kattints a törlés-re, hanem legalul van egy olyan, hogy feladók kizárása <- erre katt, és ő már ki is van zárva, nem tud neked többet írni.. de hogy utána, hogy kell vissza ki tíltani, azt már nem tudom.. :) Én is így jártam. azóta se tudom visszavonni a tiltást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!