Milyen a jó Router?
Nekem Micradigital van, ez Belkin termék, és "örökélet-garanciát" vállaltak rá: ha elromlik ingyen kicserélek egy újra. De ezek nem mennek tönkre, a T-Home-os (korábbi Matáv) modemem 2003-óta (9 éve) szolgál hibamentesen, megállás nélkül.
A router-re annyi eszközt kapcsolhatsz WiFi-n, amennyi csatornát engedélyezel, akár 99-et is egyszerre! LAN porton általában csak 4-et lehet, de emellett WiFi-n több eszközt is csatlakoztathatsz!
Mindegy milyen márkát veszel, mindegyik kínai, mint általában minden...
Mindegyik router ki tud szolgálni akárhány gépet, a sebesség persze csökken mindegyiknél, az internetkapcsolattól függ, hogy mennyire.
Ha mobilnetet akarsz megosztani, akkor nézz olyat, amin van USB port, vagy beépített 3G modem. De nem minden USB port használható 3G modem-hez. Én javaslom, hogy köttess be vezetékes internetet, mert olcsóbb, és korlátlan, és gyorsabb is ha olyat választasz.
Az ára: [link]
A leírásban mindent megtalálsz, van olyan funkció, hogy kábeles net, vagy mobilnet, vagy mindkettő, és azt is meg lehet adni, hogy melyiket részesítse előnyben.
Azt nem értem, hogy milyen telefonról beszélsz. Nem internetezni akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!