Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kaptam egy lap-topot, megyünk...

Kaptam egy lap-topot, megyünk majd sátrazni szüleimmel, hogy lehetne megoldani, hogy ott is tudjak netezni? Van-e valamilyen lehetőség? Tehát olyan helyre megyünk, ahol nem tudok rákapcsolni.

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vodafone,Pannon,T-mobile mobilinternet. 95%-os lefedettségük van azzal biztos tudnál. Nekem Vodás mobilnetem van és tudtam az erdőbe netezni vele.
2009. jún. 30. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mobil internet?
2009. jún. 30. 20:40
 3/7 A kérdező kommentje:
És ezt lehet ugy hogy csak 1 honapra, mert otthon van netünk ! Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok.
2009. jún. 30. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
A Vodánál úgy van ,hogy elküldesz egy ingyenes SMS-t és 1 perc múlva van neted.Semmi hűség,semmi kötöttség,1 hónapos és a legolcsóbb 1500 Ft.Ha lefogyott ,"eldobod".Régóta ezt használom,ha valamit nem értenél csak írj nyugodtan.
2009. júl. 1. 07:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Ehez vodás telo kellene?, mert nekem 30 as van.

Bocsi lehet hülyeségeket kérdezek, de eddig csak otthon volt számgépem, ahoz értek.

2009. júl. 1. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát mobiltelefonnal nem-nagyon tutsz úgy netezni csak olyan telóval ami tud GPRS-t. Kell venned egy modemet amibe belerakod a kártyát és úgy tutsz netezni. Vodafonnál tutsz venni feltöltőkártyás netet moddemmel.
2009. júl. 1. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Vodás SIM kártya kell,és van Net.
2009. júl. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!