Hova lett az online-sorozatok oldal?
Figyelt kérdés
:( :( :( :(2012. máj. 30. 19:30
1/14 anonim válasza:
jaaaaaaj ne! hova lett? itt néztem a született feleségeket! segítség!!!neeee!
2/14 Nikolett88 válasza:
én meg a mostoha című sorozatot néztem minden nap ezen az oldalon. Meg ha épp valamelyik másik sorozatnak kihagytam egy részét, tudtam hogy itt meg tudom nézni. De sajnos már nincs többé az oldal.....
3/14 jujube válasza:
5/14 anonim válasza:
Laci, szeretlek Téged, én szerelmes lettem Beléd!
6/14 kovidombi válasza:
Szia Laci! A későbbiekben folytatod a feltöltéseket? Nagyon jó lenne. Biztosan nem vagyok egyedül a kérésemmel. Köszi!
7/14 jujube válasza:
Mindenki tok jo fej, hogy belem szeretett, de en nem Laci vagyok, csak egy foldi halando..
:D
es no.
8/14 kovidombi válasza:
Szia! Bocsi, hogy így letámadtunk az éteren keresztül, de azért köszönet a válaszért. Abban tudnál segíteni, hogy -akkor immár- Laci folytatja-e a feltöltéseket?
9/14 jujube válasza:
sajnos nem tudom...
szerintem regisztalj ide az oldalra, es rakattintasz a nevere, es valahogy biztos tudsz neki irni, kommentet, vagy levelet. Mas otletem nincs. Sok sikert.:)
10/14 kovidombi válasza:
Látod, ez nem jutott eszembe,pedig már regisztráltam. Köszi az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!