Hogyan irányíthatom át e-mailjeimet?
Ha van gmailed,ott be lehet állítani,hogy nézzen rá a freemailra és töltse le a leveleket.
Profil alatt fogaskerék ikon->beálltások->Fiókok és importálás->Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével)..
ott már szerintem boldogulni fogtok.
Minek a freemailt megszüntetni, ha átirányitod a leveleket?
Aki ezt ismeri, továbbra is irjon ide/lehet, hogy máshová regizni még jól is jöhet/, csak 3 hónapon belül lépjél be egyszer, mert inaktiv lesz.
Nekem igy van beállitva és pillanatok alatt átirányitja gmail fiókomba:
Tehát freemailban jobboldalt felül Beállitásaim
Baloldali menűoszlopban: Átirányitás
Módja:Továbbit és helyben kézbesit /ekkor egy pld a levelekből a freemailban is ott marad/
Cim: Ide beirod a gmail cimedet
Mentés
Egyem szivedet ne kombináld.
Állitsd be nyugodtan a freemailban.
Utána próbáld ki, hogy átirányitja-e a gmailba, imigyen:
Menj be a gmail-ba és küldj egy próbalevelet a freemail cimedre. Ha mindent jól csináltál/a Mentés-t se felejtsd el/, akkor meg fogsz lepődni, hogy a gmailra visszajön, mert átirányitja és ha ugy állitod be, ahogy én javasoltzam, akkor még a freemailban is ott maradt egy példány.
Ennyire egyszerű a kontroll.
Nem tudom honnan vette ezt a hibát. Az viszont tény, hogy a freemail, ami az első magyar /legrégibb/ ingyenes internetes levelező, gyakran működik rosszul igaz kis ideig, csak átmenetileg, de ha megfoltozgatják serverét, akkor az odaküldött levelet is már kezeli és biztos megkapod. Én 6 évvel ezelőtt váltottam a gmail comos változatára, mert van gmail.hu is, mint magyar, de ma a comnál nincs jobb.
A freemail és magyar társai sajnos nem tudnak lépést tartani a fejlődéssel, lemaradtak.
Szerintem Te is jól gondolkodol.
Onnan vettem,hogy volt már ilyen kérdés itt és ott írta valaki,csak nem linkeltem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__99..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!