Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy osszam meg az internetet...

Hogy osszam meg az internetet egy asztali pc, és egy notebook között?

Figyelt kérdés

Az az igazság,hogy régebben be volt állítva,csak most valahogy nem működik,vagyis már nem emlékszem rá,hogy miként kell beállítani a dolgokat:( Vagyis össze lettek kutyulva a dolgok,mert az asztali gépet nem használtuk,és az ki volt iktatva,a notebookról volt beállítva a router,majd kihúztam a kábelt,és az asztali pc-vel próbáltam csatlakoztatni.Azon is beállítottam mindent,de mégsem működik.A kábeleket is kipróbáltam mindenféle módon,hátha nem jól dugtam be őket,de sehogy nem működik:(

Tehát telefon kábel egy modembe megy,és onnan egy router osztja el a netet kábelen az asztali gép felé,a notebook meg wifin kapja a jelet.A notebook-on van inernet,csak az asztali pc-n nincs.Előre is köszi a válaszokat annak aki tud segíteni!

2012. máj. 29. 17:52
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Nem a számítógép dolga az Internethez csatlakozni, hanem a routeré. Be kell lépni a router Webes admin felületére, és mindent szépen beállítani.

Dióhéjban ez így néz ki:

[link]

2012. máj. 29. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy router-t.
2012. máj. 30. 16:08
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Az előzőnek:

Olvasd végig a késődés magyarázatát! Van router -e, csak nem állította be.

2012. máj. 30. 17:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Sikerült megcsinálnom,köszi a válaszokat.A router beállítással volt a gond!
2012. máj. 31. 12:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Vagyis az első válaszolónak köszi:)
2012. máj. 31. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!