Hogy osszam meg az internetet egy asztali pc, és egy notebook között?
Az az igazság,hogy régebben be volt állítva,csak most valahogy nem működik,vagyis már nem emlékszem rá,hogy miként kell beállítani a dolgokat:( Vagyis össze lettek kutyulva a dolgok,mert az asztali gépet nem használtuk,és az ki volt iktatva,a notebookról volt beállítva a router,majd kihúztam a kábelt,és az asztali pc-vel próbáltam csatlakoztatni.Azon is beállítottam mindent,de mégsem működik.A kábeleket is kipróbáltam mindenféle módon,hátha nem jól dugtam be őket,de sehogy nem működik:(
Tehát telefon kábel egy modembe megy,és onnan egy router osztja el a netet kábelen az asztali gép felé,a notebook meg wifin kapja a jelet.A notebook-on van inernet,csak az asztali pc-n nincs.Előre is köszi a válaszokat annak aki tud segíteni!
Nem a számítógép dolga az Internethez csatlakozni, hanem a routeré. Be kell lépni a router Webes admin felületére, és mindent szépen beállítani.
Dióhéjban ez így néz ki:
Az előzőnek:
Olvasd végig a késődés magyarázatát! Van router -e, csak nem állította be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!