Melyik böngésző a legjobb?
Figyelt kérdés
Ti melyiket használjátok, és melyik miért a legjobb?2012. máj. 29. 16:02
1/13 anonim válasza:
Én Firefox-ot használok, nekem ez a legjobb.
2/13 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a kedvenc, egy átlagos felhasználó nem igazán vesz észre különbséget. Én akkor váltottam firefox-ra, amikor bejöttek újításnak a fülek, és azóta azt használom, a kiegészítők között is van néhány tök jó. A többit nem is igazán ismerem.
3/13 Csiß válasza:
Én chrome-ot használok.
Régebben fox-ot használtam de sokat fagyott..Explorert gondolom nem kell részletezni,hogy miért nem xD
4/13 anonim válasza:
Google Chrome: gyors, egyszerű, letölthető bővítmények + témák
6/13 anonim válasza:
Firefox. De igazából ez csak ízlés kérdése, a 4 nagyágyú teljesen egy szinten van (még az IE is, csak divatból utálja mindenki, még én is), lényegében bármelyiket lehet használni.
7/13 anonim válasza:
Nekem az Opera jött be, a Firefox sokat fagyott, de valószínűleg ez gépfüggő dolog (másnál nem fagyogat).
10/13 A kérdező kommentje:
Van egy blogom és mivel unatkoztam egy ezzel foglalkozó bejegyzést írok, remélem senkit nem zavar ha felrakom a véleméynét
2012. máj. 29. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!