Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Felbonthatom a szerződést?

Felbonthatom a szerződést?

Figyelt kérdés
Aláírtam 2 évre egy szolgáltatóval a szerződést,de nem vagyok megelégedve vele,mert nem olyan gyorsasággal jön a net,ami a szerződésben van.A csatornák is sokszor "elszállnak".Tehát az egész sz*r,úgy ahogy van.Most szerettem volna felbontani a szerződést,de nem tudom,mert eladta magát ez a net társaság egy másik net cégnek,akik majd jönnek új szerződést aláíratni.Köteles vagyok aláírni?Elvégre a net szerződést a másik céggel írtam,nem velük.Jogom van változtatni,ha nem vagyok megelégedve a szolgáltatóval és az új netesekkel nem szeretnék szerződésben lenni?Vagy a 2 év hűség szerződés rájuk is vonatkozik?Hogy van ez pontosan?
2009. jún. 30. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A hűségszerződés ebben az esetben attól függ, hogy a két cég milyen megállapodást kötött egymással, de gondolom úgy adták el, hogy minden előfizető viszi tovább a szerződését.

Amúgy felmondhatod normál esetben a hűségidő letelte előtt a szerződést, de kifizettetik a hűségidőre járó összes előfizetési díjjat és még valami pluszt is kezelési kötségként, nehogymár rosszul járjanak miattad.

Amúgy lehet piszkálni őket ha lassú meg szakadozik a net...

2009. jún. 30. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Hiába telefonálok nekik,semmi nem történik,ugyanúgy rossz az egész...nem ér semmit.
2009. jún. 30. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!