Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Akarok regisztrálni egy külföldi?

Akarok regisztrálni egy külföldi?

Figyelt kérdés

felnőteknek szóló oldalra és kér bankszámlaszámot hogy tudom azt meg csinálni hogy ha írok egy kamu számlaszámot akkor elfogadja egyszer már sikerült de azóta nem megy mert mikor a regisztráltam régebben akkor csak egy napra volt csak jo a profil.

Mastercard meg Visa kártya van

2012. máj. 26. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Kamu adattal nem mész semmire, mert ellenőrzik a hitelességet. Ha csak ennyin múlna, senki nem fizetni semmiért, mert kitalált adatot ad meg.

Amit regisztráltál, egy sima látogatói fiók volt, hogy megnézd az oldalt belülről. Ha pedig fizetsz, akkor elérsz más szolgáltatást is. Ezt megkerülni nem lehet, hiszen csak akkor lesz elérhető a tartalom, ha ők megkapják az utalást a kártyádról.

2012. máj. 26. 22:36
 2/2 A kérdező kommentje:

értem de akkor a múltkor hogy sikerült bejutnom?

Pedig akkor is kamu adatokat adtam meg.

De akor cska 2 napig volt kb jó a fiók utána irták hogyzárolva lett.

2012. máj. 28. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!