Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy barátomról fotoshoppal...

Egy barátomról fotoshoppal készített meztelen kamu képet raktak fel my vipre, ki lehet deríteni ki rakta fel?

Figyelt kérdés
myvip valszeg nem ad ki ip címet mert az szabályzatba ütközik
2009. jún. 29. 17:45
 1/8 anonim válasza:

Ip címmel nem mentek sokra mert az állandóan változik.

Fórumokon ezért is nem ip szerint tíltanak. Esetleg annyit tudtok tenni hogy törlitek a képet vagy a MyVIP egyik központi e-mail címére írtok és kéritek a törlést.

2009. jún. 29. 17:49
 2/8 A kérdező kommentje:

jó, köszi

a gond egyébként az, hogy nem lehet tudni még hova rakja fel ha ki akar vele cseszni ezért jó lenne tudni ki az

2009. jún. 29. 17:52
 3/8 anonim válasza:
100%
internetrendőrség esetleg? nemtudom hogy pontosan milyen jogszabályba ütközik, de vmibe tuti.
2009. jún. 29. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:

de a myvipre valami profilba lehet csak képeket feltölteni ugye? vagy hova töltötte fel.

Az ip meg állandó, vagyis az enyém az.

2009. jún. 29. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy törvényellenes igen, de fölösleges nagy problémát csinálni belőle, mert nem éri meg.

Írsz az info@myvip.com-ra és törlik, ennyi.

2009. jún. 29. 18:29
 6/8 anonim válasza:
100%

Nem minden IP-cím állandó...

De én most ezt nem értem, biztos én vagyok sötét. Hova rakták fel róla azt a képet? Egy adatlapot csináltak neki, és oda? Vagy mi?

2009. jún. 29. 18:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, csináltak egy kamu adatlapot
2009. jún. 29. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

vannak ip címek, amik nem változnak, csak ha kéred a szolgáltatót!

Nekem is upc-m van, és 2 éve ugyan az az ip

2009. jún. 29. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!