Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom feltenni a...

Hogyan tudom feltenni a weblapom az internetre?

Figyelt kérdés
Készítettem egy weblapot és fel szeretném tenni az internetre.találtam is egy ingyen tárhelyet a ( [link] addig rendben is van csak szerintem a dreamweaver-nél kell valamit beállítani.vagy nem tudom!ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
2012. máj. 26. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Csináltál egy weboldalt, de fogalmad sincs, hogyan működik? Érdekes...

Szükséged van egy FTP kliensre. (FTP = File Transfer Protocol)

Erre ott a FileZilla. De képes rá a Total Commander, sőt még a Windows Intéző is, bár ez kellemetlen, mert utóbbi nem tud lecsatlakozni 'asszem, meg kell várni amíg lejár a bejelentkezés.

Tehát ha van egy FTP kliensed, akkor az oldaladhoz regisztrált adatokkal fellépsz a tárhelyszolgáltató által megadott FTP címre és feltöltöd az oldalad fájljait és ha mindent jól csináltál, a regisztrált címen már elérhető is lesz az oldalad.

2012. máj. 26. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Amúgy freewebnél sokkal jobb az 1FreeHosting nevű szolgáltató ( [link] ), ehhez regisztrálhatsz egy ingyenes .tk címet a dot.tk honlapon, és ha telepítesz rá egy CMS-t, akkor sokkal jobban jársz.
2012. jún. 4. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!