Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Chrome-ban korábbi felhasználó...

Chrome-ban korábbi felhasználónevek törlése?

Figyelt kérdés

Üdv!

Egy összejövetel alkalmából megengedtem a vendégeknek, hogy a gépemen megnézzék a FB és gmail fiókjaikat. Viszont a felhasználóneveik eltárolódtak, így a felh. szövegmezőre kattintva állandóan kidobja a neveiket. Lehetséges e ezen nevek törlése? (előzmények aznapi törlése nem segített, a gépen pedig nem találtam meg az ezért felelős fájlt [már ha nem valami wqhjsodjwwqq.temp fájlban tárolja...])

Előre is köszönök minden segítséget!

2012. máj. 25. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó helyen próbáltad, de ne csak a böngészési előzményeket, hanem mindent töröltess vele (utolsó napi, vagy mindent). Minden alatt az előzményeket, elmentett űrlapadatokat, stb értem :)
2012. máj. 25. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:

valóban, kicsit beljebb volt egy "mentett űrlapadatok automatikus kitöltése" rész.

köszönöm a segítséget, ment a zöld kéz!

2012. máj. 25. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!