Polarbeer kérdése:
Valaki a régi gépemről képes megnyitni a facebookomat. Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Jelszót azóta már kétszer is változtattam, mégis látom, hogy az üzeneteimet már elolvasták facebookon. Annyi biztos, hogy a régi gépemről lépnek be, és ismerik a nevemet, és e-mail címemet. Mondták, hogy "rájöttem ám, hogyan lehet meghaeckelni a fészbúkodat"! Mit lehet ezellen tenni?2012. máj. 25. 09:21
11/15 A kérdező kommentje:
Az 100 %, hogy bejelentkezve maradtam. De a jelszót, ha megváltoztatom, akkor automatikusan kijelentkezik, nem?
2012. máj. 25. 11:40
12/15 anonim válasza:
elméletileg ki kéne neki
de ha simán kilépsz az új gépeden, akkor is, mondjuk erre nem alapoznék
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor gyorsan kilépek a régi gépen is, amint eljutok 200 km-errel arrébb :) Köszi a válaszokat! :)
2012. máj. 25. 12:55
14/15 anonim válasza:
Nem kell elmenned a régi gépedhez, van egyszerübb megoldás is. irj privátot nekem. 19L
15/15 anonim válasza:
ide is kírhatod 19l, állati kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!