Ha a háromszori felszólítás után törölték a felhasználói felületemet YouTube-ról, akkor már semmit nem lehet tenni?
Személyes tapasztalatom nincs, de ezt találtam:
"Az a személy, akinek törölték a fiókját, nem férhet hozzá YouTube-fiókhoz, és nem birtokolhat vagy hozhat létre újabb fiókot."
Szóval igen, elveszett a 3 évnyi munkád, valószínűleg véglegesen.
A link alján van egy link, ahol panaszt tehetsz:
Sok szerencsét.
Hát igen, nagy kincsed volt rajta és nem voltál elég óvatos. Reklamálhatsz a javasolt linken, de sokra ne számitsál.
Az évekkel ezelőtt feltöltött videokat a YouTube servere/minek ellenőrző funkcióját nemrégen alaposan megerősitettek/ utólagosan folyamatosan ellenőrzi. A sok millió kontrollhoz idő kell és azokról utólagosan dögivel jöhetnek a figyelmeztetések.
Nekem is az a javaslatom, hogy uj email cimmel regizz egy uj YouTube fiókot/talán nem jegyezte meg IP cimedet a YouTube és nem kell másik gép hozzá/ és legyél sokkal óvatosabb: mérlegelj, hogy a feltölteni óhajtott videoról mit kaphatsz: figyelmeztetést vagy értesitést vagy semmit. Ha figyelmeztetést, akkor ne töltsd fel, mert 3db belőle megint törlést von maga után. Ha "csak" értesitést, akkor feltöltheted. Most nem ecsetelem a kettő közötti különbséget, nézzél utána. Nekem náladnál még sokkal több videom van feltöltve, figyelmeztetésem egy sincs, viszont értesitésem sok van, pl: Zenei kompozició megegyezés ezzel meg azzal, videom egyes országokban nem látható, stb. Ezektől még fenn maradnak.
Alapvető: a video saját legyen akár kamerával, akár fotógéppel, akár fotókból készitetted, akár powerpoint konvertálások utján állitottad elő és ne tartalmazzon obszcén, pedofil dolgokat stb. Ha ismert zenével/hanggal/ fested alá, mondjuk egy netről letöltött Adele mp3 zenével, vagy műsoros CD-ről rippelt zenével, akkor még nem figyelmeztetést, hanem csak értesitést kapsz zenei kompozició egyezésről. Külföldön utcai zenészek műsora is szerepelt már videomon és arról is kaptam zenei kompozició egyezésről értesitést. Ha a tartalomtulajdonos ezt nem reklamálja /nagyon kicsi rá az esély, hisz milliárd számmmal vannak ilyenek/, mert megteheti, akkor egyenesben vagy. Sajnos, ha reklamálja a YouTube-nél, akkor az nem tehet mást, mint küldi a figyelmeztetést és 3 után töröl. Mert ő nem vesz részt a jogvitában, ő ezzel kivonja magát, rendezd le Te a jogi procedurát a harmadik személlyel.
Ha pedig előrelátó voltál, akkor többszörös mentésed kell, hogy legyen, vagy kellett volna lenni:
A feltöltött videoid megvannak egy külső adattárolón vagy netán DVD-n, amelyről bármikor lekonvertálhatod azokat
YouTube-ra feltölthető fájlokká.
Üdv!
Új gmail címmel simán tudsz a saját gépeden új yt fiókot csinálni. Nekem ez a negyedik csatornám, de ez már megy 2 és fél éve, 4000 feliratkozó és közel 200 videó. Nagyon vigyázni kell, hogy mit raksz fel, de volt már olyan is, hogy az egyik amerikai haverom saját zenéjét levették a csatornájáról, pedig ahhoz már csak volt szerzői engedélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!