Mi lehet a baja a netemnek/gépemnek?
WiFi-n keresztül veszem a netet. Windows XP SP3-at használok, TP-LINK TL-WN422G WiFi adapterem van. Működött hónapokig minden, mikor visszaültem a gép elé (10-15 percre ugrottam el és nem volt kikapcsolva sem), már nem volt netem."Excellent" jelerősséget mutat, veszi rendesen, de ha az IE-t vagy a Google Chrome-t elindítom és a google.hu-t megnyitnám, ezt adja be:
Tud valaki segíteni nekem?
De 3 napja ez van :D
Azóta nagyon sokszor próbáltam, de nem megy :(
Értem :(
Nem lehet hogy valami a gépen állítódott el, és ha más nem egy újratelepítés megoldhatja? Úgyis érik már :/
Egyik megoldás: Ha több partícióra van osztva a merevlemez, vagy több merevlemez van, vagy van Portable vagy hasonló merevlemez, amire van annyi hely, hogy arra egy másik Windows-t ideiglenesen fel lehet telepíteni. Nem telepítesz fel semmilyen programot (kivéve az eszközillesztő programokat (alaplap, videókártya, stb.), meg egy böngészőt). És a Wifi működését ellenőrzöd. Ha ott működik normálisan, akkor újra kell telepíteni a rendszert. Ha nem, akkor lehet, hogy az adapter rossz.
A másik megoldás: Linux Live CD. Csak nem tudom, hogy hallottál-e a Linux rendszerről.
A linux rendszeröl kapcsolatba egy rakás szar az egész !
GRUB
Én az 5-ös válaszoló vagyok. Ha egy másik Windows telepítése mellett döntöttél, akkor egy vírusirtót is ajánlott felrakni. :) Bocs, de tegnap ezt elfelejtettem.
A 6-osnak üzenem: 2007 óta használok Linuxot. Mikor ismerkedtem a rendszerrel, nekem is voltak problémáim (meg kellett tanulnom használni). De kb. 3 éve nincs semmi problémám. Windowst már csak akkor használok, ha nagyon muszáj (évente kétszer-háromszor).
Újra telepítettem és megy :)
Nem tudom mi lehetett a baja.
Köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!