Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a baja a netemnek/gép...

Jocca666 kérdése:

Mi lehet a baja a netemnek/gépemnek?

Figyelt kérdés

WiFi-n keresztül veszem a netet. Windows XP SP3-at használok, TP-LINK TL-WN422G WiFi adapterem van. Működött hónapokig minden, mikor visszaültem a gép elé (10-15 percre ugrottam el és nem volt kikapcsolva sem), már nem volt netem."Excellent" jelerősséget mutat, veszi rendesen, de ha az IE-t vagy a Google Chrome-t elindítom és a google.hu-t megnyitnám, ezt adja be:

[link]

Tud valaki segíteni nekem?

2012. máj. 24. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
nyugi várj 30 percet és vissza jön valoszinű hogy a google hozzád legközelebbi servere baszagszik
2012. máj. 24. 09:40
 2/9 A kérdező kommentje:

De 3 napja ez van :D

Azóta nagyon sokszor próbáltam, de nem megy :(

2012. máj. 24. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a TP-LINK TL-WN422G WiFi adapterrel van a probléma. Nekem TP-LINK WiFi hálózati kártyám csinálta ugyanazt vagy majdnem ugyanazt a jelenséget, már nem emlékszem pontosan. Sokáig nem tudtam, mi a baj, mire rájöttem: a laptopon jött normálisan a net, az asztalin meg nem. Pedig az asztali gép kb. 20-30 cm-re volt a router-től, a laptop meg fent volt az emeleten.
2012. máj. 24. 11:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem :(

Nem lehet hogy valami a gépen állítódott el, és ha más nem egy újratelepítés megoldhatja? Úgyis érik már :/

2012. máj. 24. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyik megoldás: Ha több partícióra van osztva a merevlemez, vagy több merevlemez van, vagy van Portable vagy hasonló merevlemez, amire van annyi hely, hogy arra egy másik Windows-t ideiglenesen fel lehet telepíteni. Nem telepítesz fel semmilyen programot (kivéve az eszközillesztő programokat (alaplap, videókártya, stb.), meg egy böngészőt). És a Wifi működését ellenőrzöd. Ha ott működik normálisan, akkor újra kell telepíteni a rendszert. Ha nem, akkor lehet, hogy az adapter rossz.

A másik megoldás: Linux Live CD. Csak nem tudom, hogy hallottál-e a Linux rendszerről.

2012. máj. 24. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:

A linux rendszeröl kapcsolatba egy rakás szar az egész !

GRUB

2012. máj. 25. 00:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Én az 5-ös válaszoló vagyok. Ha egy másik Windows telepítése mellett döntöttél, akkor egy vírusirtót is ajánlott felrakni. :) Bocs, de tegnap ezt elfelejtettem.

A 6-osnak üzenem: 2007 óta használok Linuxot. Mikor ismerkedtem a rendszerrel, nekem is voltak problémáim (meg kellett tanulnom használni). De kb. 3 éve nincs semmi problémám. Windowst már csak akkor használok, ha nagyon muszáj (évente kétszer-háromszor).

2012. máj. 25. 07:16
 8/9 anonim ***** válasza:
vga kártya támogatás ? hol tudok beszerezni?
2012. máj. 25. 08:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Újra telepítettem és megy :)

Nem tudom mi lehetett a baja.

Köszi mindenkinek

2012. máj. 25. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!