IP-cím azonosító? Nagyon fontos kérdés!
Osztrák állampolgár aki Ausztriában él, ki tudja nyomozni
hogy ki írt megjegyzést a youtubera feltöltött videójához ?
Otthoni gépemről írtam, ami Magyarországon van.
IP-cím azonosítóval ? rájöhet melyik városból írták ?
és ki írta ?
kiadják ezt az információt egy osztrák állampolgárnak ?
Felhasználónevemről nem jöhetett rá, hogy ki írt.
valahogy ki tudja nyomozni ?
Akiről a megjegyzést írtam Facebookon ismerősöm volt...
pár napja kitörölt
talán ezért mert rájött kiírta ? de hogyan jöhetett rá ?
IP-címet más országban sem adnak ki csak úgy. A várost bizonyos esetekben vissza lehet keresni (google: ip2location), de nem feltétlen pontos. Stílusból viszont könnyen rájöhet, hogy ki trollkodik.
Youtube-on még az IP-címet sem látja a feltöltő.
akkor ez szimpla véletlen egybeesés lehet, hogy kitörölt.
Stílusból nem hiszem hogy rájött.
Akkor szinte lehetetlen, hogy rájött ,honnan írták a megjegyzést nem ? hacsak a várost nem azonosította be ugye ?
hány százalék annak a lehetősége ,hogy egy magyar várost beazonosítson Ausztriából ?
már nagyon megbántam, hogy írtam a youtubera..
"hány százalék annak a lehetősége ,hogy egy magyar várost beazonosítson Ausztriából ?"
Ha nem követtél el büncselekményt,akkor még annak is 0% a lehetősége,hogy az IP címedet megszerezze.Közelébe se jut a város azonosításhoz.
Leírom mégegyszer, hátha nem sikerült megérteni: a youtube kommentből a videó tulajdonosa nem tudja az IP-címedet. Így a további okfejtés, hogy mennyire valószinű, hogy abból a város kiderül, tökmindegy. Több ilyen célú oldal van, általában mind mást ír. Nekem most a legközelebbi is 40km-re van, amin belül 4 nagyobb és 10-12 kisebb város van, a falvakat meg se tudom számolni (vagy 40 biztos).
Viszont ha az osztrák emberke ismer két embert Magyarországról, és te írtad neki, hogy "kabbe Manfred", akkor nagyobb eséllyel tippel jól a kiléted iránt, mint ha IP alapján indul el.
15 évesen még én is sok mondatomat megbántam.
Youtube-n azt írtam be hogy Austria mint ország ahol születtem, de kezdetben Magyarország volt...
most nem tudom, lehet későn javítottam ki.
de a legrosszabb esetben is akkor csak azt tudja , hogy magyar az illető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!