Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudhatom, hogy feltörté...

Honnan tudhatom, hogy feltörték a facebook adatlapját valami nyomozás céljából?

Figyelt kérdés

Nekem néha fura a facebookom. Semmi nem állítódik el, még az a szerencse.

Most az előbb nem tudtam belépni. A gépen automatikus belépésre van állítva és könyvjelzőből akartam belépni, nem engedte. Bármi más oldal bejött, csak a facebook nem. Megnyitottam egy másik böngészőt és azzal fel tudtam menni a kezdőlapra, de nem a saját oldalamra, mert ott nincs beállítva ez.

2012. máj. 22. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A fészbúknál volt a baj, innen se működött. Valami gyors karbantartás, vagy ilyesmi lehetett. Nem kell rögtön paranoiásnak lenni.
2012. máj. 22. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Facebook időnként belassul. Ahogy az első hozzászóló is írta, nem kell egyből parázni.

Nem mellesleg, a feltörés se úgy megy, mint a filmekben. És hacsak nincs valami rosszakaród, elég kicsi rá az esély, hogy csak úgy feltöri valaki a facebook fiókodat.

2012. máj. 22. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:
El is felejtettem írni még: a jelszavamat SENKI nem tudja. Úgy van beállítva a belépés, hogy ha egy másik gépről, akár egy másik böngészőről akarnak belépni a jelszavammal, kapok egy sms-t, amiben egy kód áll, amit be kell írni még, hogy be tudjanak lépni. Egyik reggel arra ébredtem fel, hogy küldték az sms-t...
2012. máj. 22. 21:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Facebook is jelezte nekem, hogy máshonnan akartak belépni. Utánanézni nem tudtam semminek, pedig érdekelt volna, hogy ki mit akar...
2012. máj. 22. 21:53
 5/5 anonim válasza:
Tegnap nekem is ilyen tájt volt gond a facebookommal.
2012. máj. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!