Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet internetet "venni"? Ami...

Lehet internetet "venni"? Ami ha lejár, eldobhatom.

Figyelt kérdés
Tehát vehetek úgy internetet, hogy mondjuk 5ezer forint és azért tudok 2 hétig internetezni? Ha igen, akkor ez micsoda, lemez vagy usb-s? És miben mérik hogy mikor jár le az internet? Időben, vagy gigában? És honnan tudom hogy mondjuk 5 giga adatforgalom meddig elég? Egész nap megy nálam a net, msn, pár oldal (iwiw, email, gyik) de játszani nem szoktam.
2009. jún. 28. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
van olyan de nem olcsó. Nekem is olyan van Pannonos 5gigás havi 6000eFt egy hónapra elég én napi 12 órát netezek nem tőltök le zenét sem filmet
2009. jún. 28. 19:06
 2/10 A kérdező kommentje:
De nekem nem olyan kell amit minden hónapban ki kell perkázni, hanem olyan amit megveszek egyszer és ha lejár, senki nem kötelezhet arra hogy újat vegyek tehát nekem szerződés nélkül kell! Amit leemelek egy polcról megveszem és ha lejárt kidobom és kész!
2009. jún. 28. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
A Voda feltöltőkártyása ,az pont ilyen, eldobhatós.5000-ért 5 G-t adnak, az az emberek nagy részénél bőven elég egy hónapig.
2009. jún. 28. 19:17
 4/10 A kérdező kommentje:
És ez hogy működik, mit kell tennem hogy ilyenem legyen?
2009. jún. 28. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
De van Pannonos olyan megveszed 20 000eFt-ért és akkor töltöd fel amikor akarod, ha egy évben egyszer akkor egyszer, csak minden hónapban lejár tehát nem a letöltött gigától függ hanem a az adott időtől vagyis egy hónapig érvényes egy feltöltés
2009. jún. 29. 05:30
 6/10 anonim ***** válasza:
menj be egy müszaki cikeket forgalmazó üzletbe és ott lehet venni a pannon nem forgalmaz ilyet
2009. jún. 29. 05:32
 7/10 anonim ***** válasza:

19:17 vok

Úgy működik ,hogy kell küldeni egy ingyenes SMS-t a Vodának,és 1-2 perc múlva van Neted. Háromféle Net közül lehet választani,100Mb-1500Ft,1G-3000Ft,5G-5000Ft.Mindhárom,egy hónap alatt bármikor felhasználható,büntetés túllépésért nincs ,mert túllépés sem lesz,mivel ha elfogyott a keret ,kikapcsol a Net.Régóta használom ,semmi gond nincs vele,ha valamit nem értenél írjál nyugodtan.

2009. jún. 29. 07:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Okés, elküldöm az smst, és akkor hogyan lesz a laptopomon net?
2009. jún. 29. 08:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Úgy lesz a laptopon vagy bármely számítógépen net,hogy valamilyen módon /usb kábel vagy bluetooth,vagy infra/összekapcsoljuk a SIM kártyával.Erre a kapcsolatra a legtöbb mobil telefon képes.Gond nélkül beállítható rajtuk.Írjál,ha elakadnál.
2009. jún. 29. 08:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Nah akkor mostmár mindent értek! Köszönöm a kiokítást, és bocsánat amiért ennyire analfabéta vagyok :)
2009. jún. 29. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!