Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen lassú a letöltésem...

Miért ilyen lassú a letöltésem? Régen gyorsabb volt, most sokkal lassabb. valaki segítene?

Figyelt kérdés

Na szóval az van hogy nekünk 40 megás Digi netünk van most, és a régi 15 megás neten 2,0 - 3,0 mb/s-el jött... reméltem hogy ezzel jönni fog egy 4,0 - 6,0 / 7,0 mb/s-el viszont jó hogyha jön 1,2 mb/s-el... mit csináljak ?

speedtestet elvégeztem :

55,38 mbps a download.

19,68 mbps pedig az upload.

Mi lehet a baj ? Csak mert elég sok játékot / filmet leszeretnék tölteni viszont ilyen lassú folyamatban nem tudom.:S A seederek ilyen 300-400ak szoktak lenni szóval nem az a baj... valakinek valami ötlet ?

2012. máj. 20. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem értelek. 40 megás a neted és 55,38 megás a letöltésed. Semmi gond sincs. Ha meg torrenttel lassú akkor valszeg nincs elég seedelő
2012. máj. 20. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja,bocs most nézem hogy a seederek vannak. Viszont azt is nézd meg mennyi a leencher
2012. máj. 20. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Hogyha 300-400 seed van akkor azért töltenie kéne rendesen

Bizonyos szolgáltatók korlátozzák a letöltési sebességet ha letöltő programot használsz.A legjobb ha megkérdezed a Digi-t ezzel kapcsolatban,ha pedig azt mondják hogy ők erről nem tehetnek akkor nem tudom.Ez sok mindentől lehet.Át állítottál valamit bármit is a routeren,tűzfalon vagy a kliensen?Rengeteg oka lehet a dolognak

2012. máj. 20. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocs kliens alatt értettem a kliens programot azaz Torrent
2012. máj. 20. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy vannak seedek, nem feltétlen lesz jó sebességed. Szokás a feltöltést lekorlátozni. Van 300 seed, akik beállították 1KB/s-ra a feltöltést, még akkor is csak 300-ad lesz, illetve kevesebb, mert sok a veszteség.
2012. máj. 20. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Na jólvan ez már szőrszálhasogatás.Persze majd mind a 300 seed lekorlátozza a feltöltési sebességét egy minimális értékre?

Én nekem már 5 seed-nél nagy sebességgel tölt,akkor miért töltene lassabban pont 300 seed-nél?

2012. máj. 20. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem szőrszálhasogatásnak szántam, csak lehetséges magyarázatnak.
2012. máj. 20. 22:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát még most se értem azért, mivel 8 Mbps (megabit per sec.) az 1 MB / sec, azaz 55,38 : 8 = 6,9 tehát körülbelül a speedtest szerint 6,9 MB / sec-el kéne letöltenem, de én csak 1,2 vel töltök kb... :S

Lehet felveszem a kapcsolatot a Digivel hogyha nem lesz jó 1 héten belül. Addig valami más ötlet esetleg ?

Amúgy nem állítottam el semmit a torrenten belül, tűzfal.. sehol.:S

2012. máj. 20. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Most jutott eszembe,bizonyos oldalaknál van az ha nincs elég feltöltésed akkor korlátozzák vagy bontják a kapcsolatot,azaz nem torrentezhetsz többet onnan.Ez tipikusan akkor fordul elő ha valaki letölt egy fájlt és utánna rögtön törli a torrentjéről és nem tölt vissza semennyit sem.Ha valaki állandóan ezt csinálja akkor könnyen megeshet hogy tilthatják az oldalról
2012. máj. 21. 00:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm minden válaszolónak.:)
2012. máj. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!