Ellopták a posztom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
a www.demotivalo.net oldalon csináltam egy képet, amire sok dicséretet és lájkot kaptam. most fent van a www.papirmedve.hu oldalon, egy másik szerkesztő nevében ugyanazzal a képpel és szöveggel... mit csináljak? k*rvára utálom, ha learatják a babért.2012. máj. 20. 21:11
1/8 anonim válasza:
Legközelebb raksz egy "gyengébb" vízjelet átlósan, hogy még véletlenül sem tudják a babért learatni.
2/8 anonim válasza:
Ezekben a körökben ez mindennapos, mindenki lopja mindenkiét. Vedd bóknak, hogy érdemesnek tartották rá, hogy elcsórják.
3/8 A kérdező kommentje:
oké, legközelebb rakok, de akkor is, UGYANAZZAL A KÉPPEL ÉS SZÖVEGGEL, holott a szöveget egész éjjel fogalmazgattam magamban, a képet meg fél óra keresés után találtam meg. Szóljak ilyenkor valakinek? Azt hiszem, írok egy szép levelet a honlap szerkesztőjének...
2012. máj. 20. 21:18
4/8 anonim válasza:
bazeg hogy neked mennyi időd van...
5/8 A kérdező kommentje:
mostanában igen, elég sok időm van :)
2012. máj. 20. 22:08
6/8 2xSü válasza:
Egész éjjel fogalmaztál egy demotiválós szöveget, ami általában egyetlen mondat?
Örülj neki, hogy más is fantáziát látott a gondolataidban és ő is továbbadja, képviseli azt az értéket, amit te teremtettél meg. Gondolom pont azért osztottad meg másokkal a gondolataidat, hogy őket gyarapítsd, hogy magukévá tegyék azt, amit írtál. Anyagi egyéb hasznod úgysem lehetne a dologból, nem igaz? Akkor meg nem mindegy ki és milyen formában adja tovább azt, amit te alkottál meg?
7/8 nazguls válasza:
Nos, esetleg kérdezd a moderátorokat vagy mittomén kiket XD, hogy valaki a te képedet töltötte fel, amihez ugyenem volt joga - persze azt hogy a tied volt valahogy igazolnod kell .. Például a fetöltés dátumát, vagy vmi másra hivatkozva :D
8/8 anonim válasza:
Legközelebb "szignózd" valahol a képet, és akkor már rajta a neved valamint egy sarkába felteheted hogy demotiváló.net és akkor cikibb megosztani saját babérokal. Vagy ne is a sarkába tedd mert onnan ki tudja vágni egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!