Valaki segítsen! Filmet szeretnék letölteni de nincs hozzá programom, hogy kell letölteni sehogy nem sikerül belépnem regisztrálni. Beirtam a torrent-et de nem tudom valamit leszedtem, nem tom mi az. Segít valaki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 19:07
31/46 A kérdező kommentje:
Hát... nem tudom mire gondolsz.... ja azzal régen próbálkoztam megpróbálok újra regizni szia
2009. jún. 28. 15:34
32/46 A kérdező kommentje:
hibás név vagy jelszó... ezt írja, mit csináljak?
2009. jún. 28. 15:36
33/46 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet a baj.Amikor regisztralsz egy oldalra,ki,kell tolteni egy kerdoivet:felhasznalonevjelszo,email cim es egyebek...,ezutan meg kuldenek egy megerositest az email cimedre,amivel te majd be tudsz lepni.
34/46 anonim válasza:
Azt akartam kerdezni,hogy milyen filmeket szeretnel letolteni,mert vannak oldalak ahol nem kell regisztralni,de ott altalaban angol nyelvu filmek vannak.
35/46 A kérdező kommentje:
Szeretném megtanulni hogy kell konkrétan majd utánna eldöntöm, hogy mit csak zavar, hogy fogalmam nincs hogy kell filmet, meg zenét letölteni,
2009. jún. 28. 15:52
36/46 A kérdező kommentje:
egyébként nem jött levél megerősítésről
2009. jún. 28. 15:56
37/46 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy az lesz a baj.
Kuldok egy linket,egy oldalrol ahol nem kell regisztralni: *****
Itt probalkozzal a letoltessel.Fennt(baloldalt)van az ablak ahova beirod a film,vagy a zene(enekes)nevet amit keresel.Mellette irja,hogy:All torrents.Itt ramesz a kis fekete haromszogre es kivalasztod a kategoriat.Majd mellette vanaz,hogy search es kiadja a torrenteket.A tablazatban kivalasztod amelyik neked megfelel,rakattintasz es megjelenik:Download this torrent.
Rakattintasz es megjelenik egy ablak,itt az Open with:utorrent-et kell kivalasztanod.
Varom jelentkezesed ha sikerul,ha nem!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
38/46 A kérdező kommentje:
Na: A cigányok ideje c. filmet írtam be, Kijött valami zöld oldal a végén és azt írta, hogy Search/ No cigányok ideje akkor nincs meg?
2009. jún. 28. 16:25
39/46 anonim válasza:
Igen,azt jelenti,hogy nincs meg.Szerintem probalkozz valami zenevel.
40/46 A kérdező kommentje:
Másik filmmel ispróbálkozhatok? nem tudsz felvenni msn-re?
2009. jún. 28. 16:42
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!