Ausztriában hogy működik az internet feltöltése?
Figyelt kérdés
A párom Ausztriában dolgozik, vett mobilinternetet, de ott úgy működik, hogy fel kell tölteni a netet is!
A kérdésem az, hogy ez hogy működik? Próbált segítséget kérni a postán (ott kell intézni!), de egyenlőre nem kapott segítséget! Ha valaki jártas ebben segítene nekem? És én mondanám neki mit tegyen! Esetleg kell egy ottani telefon ottani szolgáltatóval?
Köszönöm a segítséget!
2012. máj. 18. 10:39
1/4 anonim válasza:
Ha jól értem a kérdést,magyar telefonról szeretne mobilon netezni?Én is Ausztriába vagyok,laptopról netezek.Osztrák sticket vettem,osztrák kártyával,az enyém teleringes Ge org stick.ezt nem kell regisztrálni,telepíteni szinte önmagát telepíti olyan egyszerű,és 10 euró egy hónapra.Én ezt ajánlanám,régóta bevált,és olcsó.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, laptopról netezne, de az ővét elvileg fel kell tölteni! És ezt nem tudom hogyan, mert új szerződést akartak vele iratni! Nem értem neki mi lehet a gondja! Nem tudom mi a Stick neve!
2012. máj. 24. 22:29
3/4 anonim válasza:
Akkor itt előfizetéses netről van szó,ehhez nem értek,sajnálom:)
4/4 A kérdező kommentje:
Azért köszi! :)
2012. máj. 26. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!