Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon miért nem látom az...

Facebookon miért nem látom az ismerőseimet?

Figyelt kérdés

Saját profilomra navigálok, majd bal oldalon a profilképem alatt az "Ismerősök" hivatkozásra, de nem mutatja az ismerőseimet. Ez a probléma kb. 3 hónapja áll fenn, próbáltam már a létező összes böngészővel, másik asztali gépről, laptopról, másik internetszolgáltató internetkapcsolatával, de nem jártam sikerrel.

Így nem is tudok keresni az ismerőseim között, nem látom listaszerűen, hogy kik tartoznak ezen körbe.

Átnyálaztam már a beállításaimat is, de semmi erre utalót nem találtam, tanácstalan vagyok.

Aki tud valami megoldást, ne tartsa magában!

#Facebook #ismerős #nem látszanak
2012. máj. 17. 19:22
 1/5 anonim válasza:
64%
egyszerű a megoldás...nincsenek ismerőseid. Te egy tipikus Forever Alone vagy!
2012. máj. 17. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Valami értelmesebb válaszra számítottam, de sebaj.
2012. máj. 17. 22:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Valaki tudna segíteni?
2012. jún. 2. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
én örülnék neki...
2012. aug. 12. 22:48
 5/5 anonim válasza:
A facebook beállításokban nézd meg esetleg az adatoknál vagy a datvédelemnél ismerősöket tedd nyilvánosra hátha előbújnak.Nembiztos,de hátha sikerül
2022. jan. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!