T-home-nál díjcsomag csalás, hogyan? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm megcsinálta, hogy "alap csomagot" fizet és "családi csomagot" kap. Mesélte hogy valami kábelt megcserélt vagy mi... ezt hogy lehet megcsinálni? Mert 5800 forintot még fizetnék érte, de 7000-et már nem.2012. máj. 17. 13:33
1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy még nincs T-home szolgáltatásom, de csak is internetre van szükségem. TV, Telefonra nincs.
2012. máj. 17. 13:34
2/5 Marczi válasza:
Nem segíthetek, mert illegális. Nem ezt a kábelt kell használni :)
3/5 Amenothep válasza:
Sehogy.
Az ADSL sebessége a telefonközponton van lekorlátozva, tehát a központból a kábel már ugy jön ki hogy azon többet nem tudsz lehuzni mivel nem adnak nagyobb sávszélességet. Koaxos internetnél pedig maga a kábelmodem korlátozza be, a modem azonosítója regisztrálva van, így tudja hogy csak XMb-ot enged ki. Kábelcsereberével szerintem nem tudsz mókolni. Max kábelmodemnél lehetséges, de szerintem rettenet bonyolult, ezen kívül lopásnak számít és simán feljelentenek ha észreveszik, és bünti.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne akard megcsinálni, és ha rájönnek még rosszabb.
Lehet amúgy csak T-home internetet kérni, vezetékes telefon nélkül?
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor rá kell fizess még kb. egy ezrest!
2012. jún. 1. 04:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!