Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook fiók megszüntetés?

Facebook fiók megszüntetés?

Figyelt kérdés

Törölni szeretném a fb accomat, lehetséges?

Csak olyat találtam, hogy hogyan lehet felfüggeszteni, de még hónapokkal később is ugyanúgy vissza tudom ezután állítani.

2012. máj. 16. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocs, pont a lényeges szó maradt ki: Ha valamit nem akarsz a neten viszont látni, akkor NE tedd fel, mert az onnantól kezdve "eltávolíthatatlan". Van is egy mondás: "az internet nem felejt", mert ahogy feltettél valamit, egy másodperc múlva valaki lementi, és onnantól kezdve keringhet a neten bárhol.
2012. máj. 16. 19:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem raktam fel semmit, sosem igazán használtam, csak pár ismerős bejelölt, aztán rájöttem engem nem érdekel ez az egész dolog, és most teljesen törölni akartam, mert eddig csak felfüggesztve volt, az meg nem ugyanaz.

Kösz a linket, akkor már csak 2 hét.

2012. máj. 17. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!