Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet eltávolítani az...

Hogy lehet eltávolítani az idővonalat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy van facebookon ez az idővonal és véletlenül rá kattintottam és most nem lehet vissza állítni pedig nagyon szeretném, mert ez nagyon idegesít.Előre is köszi!

2012. máj. 16. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem lehet, mert amikor mindenki átállt az idővonalra, akkor megszűnik a régi profilnézet.

Nem hivatalosan a timelineremove.com oldalon be tudod állítani egy kiegészítővel a régi nézetet, de ez csak látszólagos. Az idővonalat nem távolítja el semmi, és nálad továbbra is azt fogják mások látni (csak te nem).

2012. máj. 16. 16:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Megnéztem az oldalt van is olyan böngészönk, de én azokat nem használom, mert elég lassú, hanem az Operát használom ahoz meg nem lehet letölteni...Sajnos.

De azért köszi a választ!

2012. máj. 16. 16:17
 3/3 anonim válasza:
A timeline kötelező lesz. nem tudod visszaállítani.
2012. máj. 17. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!