100 MB vagy 500 MB adatforgalom, melyik mire elég?
Ezt előre nem lehet megmondani, mert mindenkinek más szokásai vannak. Egy hónapban le kellene mérni, hogy mit csinálsz és az mennyit generál, majd abból kiindulni.
Ha nem használod rendszeresen (naponta 1-2 óránál többet), akkor talán a 100 MB is elég (letöltések, videók, zenék hallgatása kizárva), csak böngészés.
Egyik se elég semmire se.
Nekem 8 Gb os van a vodafonnál, megnézek vele 3 filmet a neten, meg kb egy hétig megy a jutub aztán beszart az egész számlazárásig tíz meg tizenöt kilobájtokkal megy, mint régen a betárcsázós internet.
Mindez havi hatezerért, ilyen is csak magyarországon van, hadd szopjon a nép, lassítgassuk őket, mintha nem lenne mindegy nekik!! AZÉRT SE VESZEK TÖBB FORGALMAT! ÉS A SZÁMLÁKAT IS KÉSVE FIZETEM DIREKT!!
A kérdező mobilon szeretni internetezni. A kettő azért nem ugyanaz. Nekem 100MB-os adatforgalmam van és egy hónapig simán kitart (youtube, videó letöltés nélkül persze).
Miért is nézel filmeket mobilneten?
Az nem arra való... Ha filmeket akarsz és letölteni, akkor arra ott a vezetékes net és a wifi technológia csodái.
Ha lehet, akkor inkább az 500-as, de a 100-as is elég simán böngészésre, csak be kell osztani. (Naponta pár oldal megnézésére elég.)
Az 500-asal már kicsit bátrabban lehet böngészni, de arról is csak óvatosan, 1-1 youtube videó is talán (rövidebb) belefér.
Nehogyár dróttal szaladgáljak a mai világban, a laptopommal, a wifit meg hagyjuk úgy szr ahogy van 50 féle eszköz mindenféle bromság.
Meg egy szolgáltatásért "internet" miért fizessek 6 felé?
Kissé luxus lenne külön vezetékes net meg mobil is nemde?
ki ne találd már, hogy technikai korlátai vannak a valóban korlátlan internetnek, azért lassítgatják.
Túrót, kapzsi görény banda, ráadásul alattomos módon utólag lett az egyoldalú szerződésmódosítáással bevezetve anno.
Ha ennyire nem tetszik, akkor miért használod?
Kötelez valaki?
Technikai korlátai pedig, nos nincsenek hacsak nem annyi, hogy ha MINDENKI non-stop korlátlanul lógna rajta, akkor kevés lenne a mostani rendszer...
Ha letelik a 2 éves hűség amiből még egy van, fel is mondom, de szerintem te meg frissítsd néha a technikai tudásod.
fényévekkel vagy lemaradva, a mai feltételek mellett is kb 5x ennyit bírna a "rendszer" ami korántsem a legújabb technika.
Vagy mégis mennyire saccolod a mobilnetesek táborát?
Vagy egyáltalán a mobiltelefonosokét?
Tudomásom szerint Kb 5 millió gsm telefon üzemel az országban, ebből csupán másfél - két millió aktív mobilnetes van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!