Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » KÉRLEK SEGÍTSETEK mi lehet a...

KÉRLEK SEGÍTSETEK mi lehet a baj a wifivel? Többi lent

Figyelt kérdés

Az emeleten van egy belkin rooter tökéletesen működik a wifi

vettem egy tp-link rootert ami acces point ként szolgálna mert fentről nem ér le a pincébe a wifi. Valami WDS rooter

Azt mondta az eladó hogy össze kell hangolni a 2 rootert és kész kérlek írjátok le nekem részletesen hogyan csináljam meg ami a használati útmutatóban volt ip cím a rooterhez beirtam a sávba de nem dobta ki az oldalt. Válaszotokat előre is köszönöm

2012. máj. 14. 22:59
 1/1 anonim válasza:

Az a baj, hogy ha nem megy le a wifi jel, akkor először erősebb antennát kellene vegyél, mely kapható már olyan 2000 forinttól, másodszor pedig egy megfelelő wifi eszközt a gépedhez, mert a laptopok (gondolom az) általában elég gyengék ezen a téren.

Ha mégis ragaszkodsz az általad elgondolt megoldáshoz, akkor kattints ide: [link]

Üdv.

2012. máj. 14. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!