Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan lehet letölteni japán...

Honnan lehet letölteni japán nyelvhez betűtípust?

Figyelt kérdés
Nem olyan betűtípust keresek, ami japán karaktereket jelenít meg, ha gépelek. Amikor japánul legépeltem egy szöveget, utána át tudjam változtatni a betűtípust (pl.: KaiTi MS Michio, MS Gothic, stb...) Nekem a SHOUSO betűtípus kelle nagyon, de nem találom sehol.

2012. máj. 14. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Google még nem hallott róla, a mai világban ez kb. azt jelenti, hogy nem létezik. Hol találkoztál vele?
2012. máj. 14. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:

*elírtam, bocsi: sousho

Egyébként ez ilyen kalligrafikus betűtípus.

Linkelek egy fotót: [link]

2012. máj. 14. 19:58
 3/3 anonim válasza:

Windows-nál: Internet Explorer-t vagy Firefox-ot javaslom, de elvileg mással is működik. Régen próbáltam Operával is. Bár az, hogy itt vagy, már jelent valamit. :) Szükséged van még a "Távol-keleti nyelvek támogatása" telepítésére is a gépeden.

Pár olvasóm szerint elég, ha a megfelelő betűtípusok telepítve vannak a gépedre. Ezt soha nem teszteltem, ezért még ha igazuk is van, nem tudom megerősíteni! A leggyakoribb japán betűtípusok az MS Mincho és az MS Gothic, de a betűtípusok telepítésére inkább kérj meg valaki olyat, aki ért hozzá!

Más operációs rendszereknél: Ha Linuxod van, valószínűleg magadtól is telepíteni tudod a szükséges dolgokat. Mac alatt (legalábbis az újabb operációs rendszereiken) alapból telepítve vannak a szükséges dolgok.

Forrás:Japanpelcek.freeblog.hu

2012. máj. 15. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!