Szerintetek melyik a legjobb Flash Player? Én chromhoz szeretnék valamit de nem adobe-t mert azzal nem lehet filmet nézni neten mert csúszik a kép a hanghoz képest! (nem is keveset)
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 13:55
1/6 anonim válasza:
érdekes az adobe a legjobb! :P
rakd fel a legfrissebbet belöle és a videokártya drivereit frissitsd is és utána mond hogy akad meg csúszik! ha meg 120 éves géped van akkor nem csodálom ha HD filmet akarsz nézni és beakad...
2/6 A kérdező kommentje:
A gépem nem 120 éves!
Ez egy elég jó kis 4-es gép!
2012. máj. 14. 14:07
3/6 anonim válasza:
a jó kis 4es gép mit takar? Pentium 4? Mert akkor ne csodáld ha akad a flash. Amúgy meg az adobe flash player a legjobb szerintem...
4/6 anonim válasza:
HEHEHE.... nincs is más, csak az Adobe Flash Player, de másik kell az IE-hez, más a Firefoxhoz és a Chromé beépül a Vezérlőpultba (vagyis a Windowsba).
5/6 anonim válasza:
Az én gépem is négy éves, de két magú procis. Múltkor vírust irtottam egy Pentium4-es laptopon, akkor éreztem a különbséget. Rettentően lomha a P4-es a Dual Core-hoz képest, pedig elméletben ugyanannyi a memória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!