A Facebookon mit jelent a shufflr?
A Facebookon szoktam látni az üzenőfalon ezt a megjegyzést, hogy "Shufflr használatával". Mivel nem vagyok igazán járatos ezen az oldalon megmondaná valaki, hogy mit jelent ez, és min alapszik a használata? Van hogy ismerősom be sem lépett a Facebook-ba és mégis megjelennek tevékenységei ezzel a megjegyzéssel.
Előre is kösz!
"Shufflr is a cool social video app where videos find you. The new Shufflr Daily Fix picks the best videos from your world and brings them to you, everyday. Don't ever miss a video!"
Ez áll a Shufflr Facebook oldalán. Tehát valami videómegosztó alkalmazás.
Szerintem inkább spam program, és arra törekszik, hogy teleszemetelje az üzenőfalakat videókkal, amiből valószínűleg X% hasznot kap.
Az pedig, hogy akkor is kirak valamit a falra, ha az ismerősöd nem lép be, az azért van, mert egyes programok a telepítésük során engedélyt kérnek arra, hogy a felhasználó közreműködése nélkül, tehát teljesen önállóan tegyenek ki képet/videót/szöveget/akármit a felhasználó falára.
Azt már programja válogatja, hogy ezt a funkciót ki lehet-e kapcsolni, vagy pedig szükséges a program használatához.
Ezért kell a Facebook-ot is ésszel használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!