Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Facebookon mit jelent a...

A Facebookon mit jelent a shufflr?

Figyelt kérdés

A Facebookon szoktam látni az üzenőfalon ezt a megjegyzést, hogy "Shufflr használatával". Mivel nem vagyok igazán járatos ezen az oldalon megmondaná valaki, hogy mit jelent ez, és min alapszik a használata? Van hogy ismerősom be sem lépett a Facebook-ba és mégis megjelennek tevékenységei ezzel a megjegyzéssel.

Előre is kösz!

#shufflr
2012. máj. 14. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tudom mi lehet, vagy valami játék, vagy valami hírek. én az ilyeneket direkt nem használom, ami autómatikusan posztol mindig.
2012. máj. 14. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:

"Shufflr is a cool social video app where videos find you. The new Shufflr Daily Fix picks the best videos from your world and brings them to you, everyday. Don't ever miss a video!"

Ez áll a Shufflr Facebook oldalán. Tehát valami videómegosztó alkalmazás.

Szerintem inkább spam program, és arra törekszik, hogy teleszemetelje az üzenőfalakat videókkal, amiből valószínűleg X% hasznot kap.

Az pedig, hogy akkor is kirak valamit a falra, ha az ismerősöd nem lép be, az azért van, mert egyes programok a telepítésük során engedélyt kérnek arra, hogy a felhasználó közreműködése nélkül, tehát teljesen önállóan tegyenek ki képet/videót/szöveget/akármit a felhasználó falára.

Azt már programja válogatja, hogy ezt a funkciót ki lehet-e kapcsolni, vagy pedig szükséges a program használatához.

Ezért kell a Facebook-ot is ésszel használni.

2012. máj. 14. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:
OK Értem és köszönöm a válaszokat. Gyakorlatilag a felhasználó nélkül gépiesen kezeli a felhasználói felületet. Lassan már itt sem kell tennünk semmit! Az hogy ezt is ésszel kell használnunk, nagyon jó megjegyzés!!! Ha van még válasz szívesen fogadom
2012. máj. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!