Bithumenre nehéz bekerülni?
most úgy érzem,hogy még nCore-ra is hamarabb fel tud regisztrálni az ember,mint Bithumenre,van egyáltalán meghívózás ott?hány pontba kerül?kiírtam ilyen fórumokra is,hogy kéne,cserébe még küldenék is,de senkinek nincsen.
nCore legalább kinyitotta egyszer(én ki is használtam).
a válaszod után írd,hogy fentvagy-e,hogy tudjam,hogy csak tippelsz,vagy tényeket mondasz.
A BH (az egyetlen magyar) scene oldal, ezért máshogy néz ki a kínálat és a tagok összetétele, nem lehet más trackerhez mérni. Oda inkább az regisztrál aki tudja támogatni szerverrel a megosztást, különben kihullik az otthoni pár megabites nettel. Ami kikerül, az idővel ugyanúgy megjelenik máshol, mert a relaser viszi tovább több helyre a cuccait.
(nem vagyok tag)
nC-n ötször annyi torrent van, ezért a kínálat jobb, és duplaakkora a Peer/Torrent arány, a ratiofree rendszer pedig a lassú neteseknek is kedvező.
Ha a statisztika alapján mérsz és objektíven, akkor az nC az első évek óta minden hónapban. A második a Beload, ahol most épp freereg van (igazi, nem meghívó kódos), és csak a harmadik a BH.
(Ne haragudj az off-ért: Ha már bent vagy Bithorlón, akkor látod mi folyik ott. Azt hogy bírták megcsinálni, hogy egy 1-2 hónappal ezelőtti leállás után nem tudnak sokan belépni? Amikor bejelentkeznél akkor: "hiba". Ha jelszó-emlékeztetőt kérnél: "nem található az adatbázisban", és már itt is kérdezték páran ezt. Úgy, hogy senkinek nem volt rossz aránya, és rendszeresen be is léptek.)
bithorlora nem akarok annyira bekerülni,mert mint mondtam fentvagyok nCore-on és állítólag a "felújítás" nagyon leb*szta a bithorlo színvonalát.ezt nekem egy haverom mondta,aki bentvan.
"igazi,nem meghívó kódos"
miért,az nem volt igazi?:D ezt nemigen értem.
Beload is egyre szarabb.na mégegy kérdés:microbit jó?én úgy hallottam,hogy oda is megéri bejutni.
BH-n fent vagyok, és még szerverem sincs, és nem estem ki, igaz nem sűrűn töltök onnan, mert nCore-t használom mindig.
Meglátásom szerint nCore mellett elég a beload a kettő kiegészíti egymást.
mikrobit az kuka, ne akarj bejutni oda.
bithorlora meg felesleges mert kisebb oldal mint az emlitett fentiek.
Beloadom is van,meg nCore-om is,szóval örülök :)
a microbitet meg sajnálattal hallom,mert pozitív kritikát hallottam róla eddig :(
A microbit tényleg egy nagy AZ, hallottál a megalakulásáról?
A Majomparádé (ami egy jó oldal volt) és egy másik torrent oldal (tiszta pistikékből) összeolvadt.
Ezek után a Maki staff kiszállt, mert olyan rossz volt a másik oldal 'staffja'.
Maki azóta újraindult, most én is bent vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!