Domain + tárhely a legolcsóbban?
Figyelt kérdés
Szeretnék .hu végződésű weboldalt. Eddig uw.hu-n hoztam létre a weboldalakat, annak a rendszerét értettem is, viszont azt nem értem hogy van ez a rendes domain címeknél.
A forpsi.hu-n 1500 körül van 1 évre a domain, de az ugye csak a cím. Ehhez hol tudnék a legolcsóbban tárhelyet, ami php+mysql-t is futtatna?
Esetleg van ilyen ingyenes is? (nem volna túl nagy forgalom, és 500 megánál nagyobb tárhely sem kéne)
Amúgy a forpsi.hu-n van ilyen csomag, 6000ft/év-ért, (domainnel együtt), de nekem valami olcsóbb kellene.
2012. máj. 13. 12:29
1/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Hmm ez most itt nem önreklámozás? :)
Nem rossz, bár kicsit drága (a kérdező a legolcsóbbat akarta), viszont tetszik, hogy van ssh hozzáférés. (Igaz ez pár biztonsági gondok felvet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!