Mi a francért van most Beloadon free reg?
Valószínűleg azért, hogy ne lehessen a torrentre rákeresni az oldalon, alapból le vannak tiltva a fájlmegosztók nevei, azt sem tudod berakni. Pár hónapos szerzői jogvédelmi intézkedés.
A freereg indokát talán az üzemeltető tudná megmondani. Kell a peer a statisztikához, vagy nincs elég feltöltő, és hátha bekerülnek így, vagy kiestek elegen ahhoz hogy kényelmesen beférjenek páran.
Az előző "freereg" csak látszólagos volt, mert meghívó kóddal lehetett bejutni, nem pedig szabadon bárkinek.
elsőre nem tom a választ de inkább örülj neki minél több a seeder annál jobb a töltés :D
a torrentet meg azért nem engedi betenni mert az illegális! a torrentlinkeket is azzonal törlö az oldal!
"Az előző "freereg" csak látszólagos volt, mert meghívó kóddal lehetett bejutni, nem pedig szabadon bárkinek."
ezt hogy érted?mert én az előző free regnél regeltem.
utolsó-a free reg miért zavar?mert meghívtam egy csomó barátomat,napokkal ezelőtt,miközben most ingyen is tudtak volna regelni,mostmeg nekem ment rá bónuszpontom,ráadásul felelősséggel is tartozom értük.komolyan,annyit kellett volna kiírniukcsak a főoldalra,hogy free reg lesz és nem b*szok el ennyi pontot.meg a szerver hibák után sem adnak semmit,más oldalak szoktak.a keresőről ne is beszéljünk,borzasztó gagyi :S
adhatok meghívót insanera.
Amúgy meg a kimaradások után miért kéne kárpótlás?
Ígyis-úgyis ingyen van, jaj-jaj nem tudsz egy filmet fél óra, csak egy óra alatt letölteni, ledől az Empire State Building.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!