Mr mongoose kérdése:
Amit pénzért árulnak játékot android marketen azt hogy tudom letölteni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 22:47
1/6 anonim válasza:
Fizetsz és onnantól kezdve le tudod tölteni ugyan úgy.
2/6 A kérdező kommentje:
És a fizetés menete hogy tőrténik.
Már egy csomoszor próbálkoztam de nem sikerült
2012. máj. 12. 10:57
3/6 anonim válasza:
Töltsd le az ingyenes 4shared alkalmazást, onnan le fogsz tudni tölteni egy csomò fizetős alkalmazást ingyen. Ha samsungod van akk pedig kipróbálhatod a samsung apps -et, ott is ingyen van egy csomó olyan progi ami a google playen fizetős.
4/6 anonim válasza:
Azt nem ajánlom h pénzért töltsd le, barátom járt már ugy, hogy perkált 1500-at azt nem működött a játék.
5/6 anonim válasza:
Ilyenkor rányom a refund gombra és visszakapja a pénzt...
Megadod a Marketen a kártyád adatait, utána ha fizetős appot akarsz, lefonja a pénzt és kész, már le is töltheted.
+ Ott van még a pénz visszafizetési idő, ha nem tetszik, akkor leszeded az appot és visszaadják a pénzed.
Valamit rosszul adsz meg, tuti működik a dolog. (És tuti visszaadják a pénz, csináltam már ilyet is párszor...)
6/6 anonim válasza:
Leszeded a Blackmart nevű appot, az tulajdonképpen a teljes android market, de ott minden ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!