Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Idegen környezetben szeretnék...

BGergo12 kérdése:

Idegen környezetben szeretnék Wifit befogni laptoppal. Hogy növelem meg a hatótávot? (antenna, usb-s kütyü, mi kell hozzá, és infó az egészről, mert nem értek hozzá)

Figyelt kérdés
Esetleg ha van, jó lenne valami Wifi kódtörő program. Nem baj ha Brute Force-os. Jó az is.
2012. máj. 9. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak olyan usb-s wifi portok amihez adnak antennát is azok elég erősek szoktak lenni, szerintem azzal megpróbálhatod, már ha van jel a közelben.
2012. máj. 9. 11:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Mit jelent ez a dBI? Köszi a választ!
2012. máj. 9. 12:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam, hogy a gépen lehetséges usbvel, meg lan kábellel a csatlakozás. Egy hegyoldalból kiemelkedő épület 3. emeletéről, nyitott teraszról van szó, ahol ha lehet, olyan 1-2 km-es területet kéne befogni. tudom, hogy sok de hallottam már róla h befogták.
2012. máj. 9. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Olyan megoldás is érdekel, hogy "házilag" barkácsolsz össze egy Wifi vevőt?

Ebben a videóban elég jó útmutatót találhatsz hozzá:

http://www.youtube.com/watch?v=bTVd5T3gAwg

Ezzel a módszerrel egy kis befektetéssel és ráforditott munkával ingyen internethez juthatunk! :)

2012. máj. 10. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!