Mi lehet az alábbi probléma oka és mit tehetek ez ügyben (videó betöltése és letöltés nem sikerül)?
Helló, szia!
Itt több probléma is felmerülhet, de én két dologra gyanakszom:
1. Flash Player nem a legfrissebb, vagy telepítéskor történt valami zűr. Egy újra telepítést megér.
2. Lassú internet kapcsolat vagy a szolgáltató tilt valamit...
Letöltéshez használj valamilyen letöltés vezérlőt. Próbaképpen próbáld ki az Opera és Maxthon böngészőket... hátha... XD
Szia!
Köszi a választ, de az a baj, hogy mivel nem megy a letöltés, az operát sem tudom letölteni :(elkezdi, de megáll 1,1 MB-nál)
az flash player-em a legfrissebb, az internet is gyors (torrent-el gyorsan lejön minden), és sztem a szolgáltató sem tiltott le hirtelen semmit, ez mind egyik napról a másikra változott meg:(
ha van még valamilyen ötleted hogy mi segíthetne, ne tartsd vissza!
köszi:)
Talán még a tűzfal jöhet szóba. A tűzfalat kapcsold ki és úgy próbálj meg letölteni valamit. Ha működik, akkor a tűzfal beállításai között kell majd keresgélni.
Most így hírtelen más nem jut eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!