Last fm-en hogyan lehet nevet változtatni?
Figyelt kérdés
sajnos még mikor felregisztráltam, az igazi nevemet adtam meg felhasználónévként és szeretném megváltoztatni.gondoltam arra is, hogy ezt nem lehet,ez esetben csinálok egy másik profilt és arra szeretném átvinni az adataimat(milyen,hány zenét hallgattam meg stb..)aki tudja ezt,hogyan valósítható még légyszi írjon2012. máj. 7. 00:23
1/1 anonim válasza:
Helló, szia!
A legtöbb helyen nem lehet megváltoztatni a felhasználóneved! Legkönnyebb út, hogy egy újra regisztrálsz. Általában az ott beállított adataid (amiket felsoroltál), nem vihető át! Mondom.... a legtöbb helyen, lehet, hogy itt lehet, ezt sajnos nem tudom... :)
Másik megoldás, hogy írsz a moderátornak egy szép levelet (angolul), hogy szeretnéd megváltoztatni a felhasználóneved, mert... (és ide kell egy jó kis indok, mert csak úgy nem fogja, lehet indokkal se, de anélkül aztán meg pláne).
Több ötletem nincs... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!