Erről a honlapról hogyan tudom a zenéket letölteni?
Viszonylag egyszerű :
-amit végighallgatsz,az bent van a böngésződ ideiglenes mappájában,onnan csak ki kell húznod pl az Asztalodra,és kész
Nem rakja oda a kiterjesztéseket a Firefox.
Rendezd dátum szerint, és akkor felül lesznek a legutoljára letöltött cuccok, ha nézed a méretét is, akkor kiderülhet, hogy melyek a hangfájlok. De én a Total Commander nézőkéjével bele szoktam nézni a fájlokba, így egyértelmű, hogy melyik mi.
Viszont ha egy flash alkalmazás hangjait akarod letölteni, akkor az nem valószínű, hogy külön lesz, hanem a flash swf fájlba ágyazva, ami szintén ott van a temp-ben.
Megnéztem, és itt egy flash alkalmazás játszik le külső mp3-akat, ott vannak külön-külön az mp3-ak a temp ben, ha már rájuk kattintottál a flash-ben és letöltötte őket.
Ilyen 300 kb-tól 1 mega körüliig vannak. Ha a nézőkével beléjük nézel, akkor ID3-al kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!