Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rooterhez értők segítségét...

Rooterhez értők segítségét kérem!?

Figyelt kérdés
Üdv! Van az én gépemtől kb. 5 méterre egy ZTE wifi rooter. A rooter a tesóm szobájában van! A jelet egy TP Link USB wifivel fogom! Annyi a gondom vele, hogy nagyon "ugrál" a jel. Egyszer 5 mb/s (nagyon gyenge), valamikor 16 mb/s, de a legjobb az 54 mb/s.. Ingadozik kb 10 másodpercenként a jel. Miért lehet ez? A fal vastag vályog fal!

2012. máj. 3. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:

lehet az is ja meg ha felhös az ég az is leárnyékol

készits jelerösitöt alufoljábol

iéyen C alaku legyen magaságra meg akkora mint az antena váza valami hajlékony müanyag és celukszal vagy szigszalaggal huzd igy össze a közepén én ilyennel loptam a szomszédbol a netet :D még anno elég jo volt a jel eröség :D

2012. máj. 3. 23:07
 2/6 anonim ***** válasza:
1#: A felhős ég mit befolyásol, ha a router és az adapter is egy zárt térben van?!
2012. máj. 3. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
miért nem kábelozol?
2012. máj. 3. 23:26
 4/6 A kérdező kommentje:
A probléma megoldódott. Vettem egy Wifi antennát. És maxon fogja a jelet! Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 4. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

Mi az a wifi antenna,tudnál róla képet ide tenni,engem is érdekelne egy ilyen,köszi.

2012. máj. 4. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

ilen de wifi vevöhöz nix antenna

hacsaknem usb *usb??

egyépként a ezzel foglalkozo üzletek 9 kor nyitnak és ha 8 kor nyitnának akor már rég megoldodotvolna a problémád

2012. máj. 4. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!