Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet "alkudni" az internet...

Lehet "alkudni" az internet szolgáltatóknál? (lent)

Figyelt kérdés

Van például egy szolgáltatónak egy 120Mbit/10Mbit-es csomagja. Ha szépen megkérem őket, tudnak adni helyette 70/60-at? (Fontos lenne a jó feltöltés, de a legnagyobb csomagjukban is 10Mbit a max)

Megoldható ez? Próbálkozott már ilyennel valaki? Gondoltam először itt kérdezem meg, nem akarom, hogy hülyének nézzenek :D

2012. máj. 1. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyedi igényekkel nem foglalkoznak, de próbálkozni lehet...
2012. máj. 1. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:

gondolom akkor nem véletlenül 10mbit/s a max. a legnagyobb csomagban...

valószínűleg jóval többe kerülne, nem lehet így egyenes arányossággal átszámolni a letöltési sebességet feltöltési sebességre

egyébként szerintem se foglalkoznak ilyenekkel

2012. máj. 1. 17:16
 3/3 Nadetényleg ***** válasza:
Ezen a téren semmilyen rugalmasság nincs a nagyobb szolgáltatóknál. Talán a kisebb mikrós cégekkel lehet egyezkedni, de elég borsos árak jöhetnek ki nagyobb sávszélesség igényeknél. 60M feltöltési sebességű csomag szerintem nem létezik az otthoni kategóriában, meg kell keresned az általad megfizethető legnagyobb ilyen csomagot.
2012. máj. 2. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!