Hogyha én bérlek egy Counter Strike 1.6 játékszervert, akkor tartalmaz majd valamit vagy mindent nekem kell majd rátölteni?
Figyelt kérdés
Illetve mennyiért kérhető (ha vállalnak ilyet) valamilyen mod telepítése(jelen esetemben zombie)?
A vng hosting-ot néztem ki magamnak
2012. máj. 1. 07:43
1/7 anonim válasza:
Szia! Rendelj a hfg.hu -tól! 12slot = 960ft! Egy kattintással tudsz módokat, pluginokat telepíteni! Bármi segítség kell keress fel: Makaronie - hfg konfigos
2/7 A kérdező kommentje:
Hello. Köszi szépen.
Néztem ott is de átmenetileg szünetel.
És azt még meg tudnád neme "mondani" hogy először mekkora összeget kell kifizetnem? Mert néztem a fent emlitett oldat és a végén 11ezer jött ki valami 12 slotosra... Itt is kell majd ennyit fizetnem?
2012. máj. 1. 09:49
5/7 Papp Bence Gábor válasza:
A hfg is jó. Én Sunwellről rendeltem, ingyen megcsinálnak neked mindent, igényelhetsz konfigot, segítőkész csapat. De egy fokkal drágább, de megéri.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszok. Lehet, hogy hfg lesz belőle ha végre lehet majd bérelni/venni...
2012. máj. 3. 16:16
7/7 anonim válasza:
mi a warhosting.hu-tól bérelünk cs szervert, van 2 nagyonjó configosuk, és elég sokat is vannak fent, szinte bármit megcsinálnak amit kérsz, én csak ajánlati tudom őket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!