Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Utána lehet járni?

Utána lehet járni?

Figyelt kérdés

sokat szoktam fényképezni.. elég sok gyönyörű fotóm van. egy barátom mesélte, hogy töltött fel facebookra a fényképei közül és valaki, aki nem az ismerőse volt letöltötte őket és úgy töltötte fel, mintha az övéi lennének. onnan tudta meg, h egy msáik ember látta. de mindegy ez nem lényeg. a kérdésem az lenne, hogy most akkor lehet h az én képeimet is használja valaki és én ezt sose tudom meg? és az, aki a képeimet használja pl. annak a barátai sem tudják meg, h azok más képei, ha ő úgy adja elő? az lenne a konkrét kérdésem, hogyha most én "lopnék" képeket valami teljesen már embertől, akit semmi ismerősöm nem ismer, tehát egy tök független, mondjuk az Usában élő srác facebookjáról letöltenék képeket és feltölteném, mintha azokat én lőttem volna, semmi sem derülne ki?

+ az én képeim fent vannak egy website-on. az sem segít?

2012. ápr. 30. 12:22
 1/3 A kérdező kommentje:
vagyis úgy értem, h pl ha egy ismerőse látja csak a képet, utána tud járni valahogy, hogy az a kép hol szerepel mlég az interneten??
2012. ápr. 30. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Elvileg a google képkeresővel kereshetsz a képedhez hasonló képeket(csak húzd be a képet a keresőmezőbe), és a [link] -is kereshetsz.

Ha nem akarod, hogy más használja a képeidet, lásd el vizjelel.

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 2. 18:10
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. máj. 2. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!