Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a legtöbb .hu...

Mi történt a legtöbb .hu domaines oldallal?

Figyelt kérdés
Rengeteg oldal nem jön be. Pl. startlap.hu, a freebolgos blogok, nemzetisport, indamail? Lassan helyreállnak, de lehet tudni, hogy mi történt?
2012. ápr. 29. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
nálam se jött be, mostmár bejönnek de még mindig elég lassúak. engem is érdekelne hogy mi történt.
2012. ápr. 29. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit nem vettem észre, nekem tökéletesen megy minden.
2012. ápr. 29. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
hát mostmár jók. de ezelőtt kb fél-1 órára elég sok oldal szarakodott
2012. ápr. 29. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondolom a szolgáltató névszerverei rosszalkodtak kicsit...

De én sem vettem észre semmit. (Nem hiába használom a Google névszervereit is. :) )

2012. ápr. 29. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Oppá! Én meg majdnem kivágtam a gépemet az ablakon. Elkezdi "Hoppá! A Google Chrome nem találta meg...". Na, akkor az én tippem: valamelyik DNS szerver hibája lesz.

Remélem megoldódik.

G.

2012. ápr. 29. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Esetleg amúgy pont az ilyen esetek elkerülésére érdemes több DNS szervert megadni, úgy, hogy azok különböző szolgáltatóknál vannak.

Tehát például 1-et érdemes hagyni abból amit a szolgáltató kiad, a 2. DNS szervernek jó lehet megadni a Google 8.8.8.8-as IP-jű DNS szerverét és esetleg 3.-nak is lehet még valamit beadni. (Ez lehet akár a másodlagos Google szerver a 8.8.4.4. címen.)

Sajnos pár szolgáltatónak a saját szerverei meg szoktak hülyülni, illetve néha belassulnak.

Jobb több különbözőt használni emiatt.

2012. ápr. 30. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!