Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mozilla Firefox vs. Google...

Mozilla Firefox vs. Google Chrome?

Figyelt kérdés

Melyik böngészőt használják legtöbben ?

Én is firefoxot használok.

2012. ápr. 29. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 29. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Manapság a Chrome a "menő", pedig képességeiben erősen alatta marad a Firefox-nak, és a sebességkülönbség is csak méréssel mutatható ki.
2012. ápr. 29. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:

"sebességkülönbség is csak méréssel mutatható ki."

Ég és föld a sebesség ,akinek számít az tudja

2012. ápr. 29. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem Chrome van, valahogy gyorsabbnak tűnt eddig. Kevesebbszer fagyott le, mint a firefox. Több látszik a weboldalból, mint firefoxal.
2012. ápr. 29. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:

"akinek számít az tudja"

Ez aztán pontos, és precíz indoklás. Biztos vagyok benne, hogy az agyad ezredmásodperceket mér, és nem csak placebóhatásról van szó, mert azt használod, ami "menő".

2012. ápr. 29. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:

"Ez aztán pontos, és precíz indoklás. Biztos vagyok benne, hogy az agyad ezredmásodperceket mér, és nem csak placebóhatásról van szó, mert azt használod, ami "menő"."

Leszállhatnál már erről a menő témáról.

Ha nekem 8 oldalt kell megnyitni egyszerre több 10 mp -ben mérhető a különbség.mit kell ezen magyarázni?

2012. ápr. 29. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy ez csak nálad van, és egyetlen hivatalosnak mondható teszt se jelent meg sehol, ahol reprodukálták volna.
2012. ápr. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!