Mozilla Firefox vs. Google Chrome?
Figyelt kérdés
Melyik böngészőt használják legtöbben ?
Én is firefoxot használok.
2012. ápr. 29. 19:31
2/7 anonim válasza:
Manapság a Chrome a "menő", pedig képességeiben erősen alatta marad a Firefox-nak, és a sebességkülönbség is csak méréssel mutatható ki.
3/7 anonim válasza:
"sebességkülönbség is csak méréssel mutatható ki."
Ég és föld a sebesség ,akinek számít az tudja
4/7 anonim válasza:
Nekem Chrome van, valahogy gyorsabbnak tűnt eddig. Kevesebbszer fagyott le, mint a firefox. Több látszik a weboldalból, mint firefoxal.
5/7 anonim válasza:
"akinek számít az tudja"
Ez aztán pontos, és precíz indoklás. Biztos vagyok benne, hogy az agyad ezredmásodperceket mér, és nem csak placebóhatásról van szó, mert azt használod, ami "menő".
6/7 anonim válasza:
"Ez aztán pontos, és precíz indoklás. Biztos vagyok benne, hogy az agyad ezredmásodperceket mér, és nem csak placebóhatásról van szó, mert azt használod, ami "menő"."
Leszállhatnál már erről a menő témáról.
Ha nekem 8 oldalt kell megnyitni egyszerre több 10 mp -ben mérhető a különbség.mit kell ezen magyarázni?
7/7 anonim válasza:
Érdekes, hogy ez csak nálad van, és egyetlen hivatalosnak mondható teszt se jelent meg sehol, ahol reprodukálták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!