Mit telepítsek fel a gépemre hogy biztonságosan tudjak netezni?
mobilnetem van. a comodoval az a bajom hogy nagy adatforgalmat csinál és nem tudom miért.
nemrég volt hogy csak kapcsolódtam a netre szinte semmit nem csináltam mégis több száz megát elfogyasztott.
akkor szokott ennyit a yotubozok:)
Sztem, ha kis adatforgalmat akarsz, akkor rakd fel az Avirát, és mellé a Comodo ingyenes tűzfalát.
Utóbbinál álítsd be a házirendet, hogy csak az általad engedélyezett alkalmazások érhessék el a netet, meg ezt a profilt nem árt lementeni sem. Sajnos a beállításokban nem tudok segíteni, de érdemes utánajárni, és rászánni az időt. Anno volt hogy énis mobilnettel toltam, és amint bekapcsoltam a gépen az összes program elkezdett frissítést leszedni (+ a windows is egy nagyobbat) rögtön elment párszáz mega úgy hogy nem figyeltem.
Szal azt mondom hogy egy mobilnet mellé kell egy jól beállított tűzfal, meg a programok update-jének kikapcsolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!