Twitteren hogy tudom beállítani, hogy kapjak az androidos mobiltelefonomra értesítést, ha egyes személyek kiírnak Twitterre valamit vagy üzenetet küldenek nekem? Légyszi aki tudja, írja meg!
Figyelt kérdés
Van internet a mobilomon, tehát tudom használni a Twittert rajta, de azt szeretném beállítani, hogy ha X vagy Y kiír valamit a Twitterre, akkor kapjak a telefonomra értesítést (de ne csak akkor lássam az értesítést, amikor éppen a Twitteren vagyok, és ha lehet akkor hangjelzéssel is szeretném).
Magyarország nincs fent a mobilos settings-nél (Twitter - Settings - Mobile).
#mobil #mobiltelefon #telefon #Android #Samsung #Twitter #értesítés #hangjelzés #notifikáció #csiripelés
2012. ápr. 28. 01:37
1/7 A kérdező kommentje:
"Mobile
Set up your mobile connection to Twitter to receive notifications.
"
De nincs a listában Hungary :(
2012. ápr. 28. 01:50
2/7 djhell válasza:
Telefonod típusa egész pontosan? Azért kell ez az adat, mert pl. az én Xperia Arc S-emen levő Timescape tud ilyet.
:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál!
Samsung Galaxy 3
2012. okt. 22. 01:56
4/7 djhell válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Megnézem őket. Azt nem tudod, melyiknél lehet azt beállítani, hogy jelezze, ha egy-két bizonyos ember tweetel? Ez lenne nekem a legfontosabb funkció
2012. okt. 23. 01:16
6/7 djhell válasza:
nem hiszem, hogy lenne ilyen lehetőség, hogy csak megadott emberek tweetelésére jelezzen. Ha jelez akkor mindére jelez, ha meg nem akkor senkiére sem :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 26. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!