Ez most komoly, hogy fizetős lesz a facebook? Fizetni kell az ismerősök száma és a profilképek után?
Figyelt kérdés
Ha ez valóban komoly, én törlöm magam. Nem fogom a pénzem ilyen "baromságokra" költeni. Vagy törlöm az összes ismerősöm és csak azokat tartom meg, akikkel üzenetezek. Szeretem a facebook-ot nézegetni, váltani pár üzenetet. De ha adózni kell utána, akkor nekem ennyit nem ér az egész. És nem azért mert az a pár forint vágna földhöz, hanem azért mert lassan már tényleg a levegőért is fizetni kell.2012. ápr. 26. 18:05
11/12 anonim válasza:
Tudod az ilyen bedőlős emberek miatt van kiírva a facebook kezdő oldalára is, hogy a regelés ingyenes és az is marad... :D
12/12 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam. :D
2012. ápr. 27. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!