Hogy lehet beilleszteni msn-re?
Volt egy kérdés egy linkel nekem emgtetszettek ezek a smileyk de nem tudom msn-re beilleszteni emrt ilyen kicsike lesz a kép és nem látni belőle semmit.Milyen program kell hozzá amivel nagyobb lesz a kép vagy hogy lehet beilleszteni h rendesen mozogjon a kép,meg látható is legyen.Aki tudja h nekem miért nem sikerül,mit csinálok rosszul az írjon.Vagy ha ahhoz külön program kell akkor vegyen fel msn-re: hiszti_kriszti@hotmail.com és itt átküldi a jeleket.A link: [link] ez volna és akkor msn-re felvesz valaki én meg megmondom h melyikeket mentse el nekem,vaagy segít h h lehet nagyá tenni és h mozogjon is.Nem hiszem h feltesznek olyan jeleket amik használhatatlanok biztos h valahogy lehet csak én ehhez bénácska vagyok :D:D :(:( észre vettem h van linkje bekell illeszteni a linket msn-re és úgy megjelenik de az úgy nem jó mert senki se nézné meg,nekem msn-re kéne h ott tudjam használni renddesen. már pedig ezek rohadt jó jelek :D:D
KÖSZÖNÖM ELŐRE A VÁLASZOKAT ÉS NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI SEGÍTENE IS EZ ÜGYBEN!!! =)=)
Üdv: Molnár Kriszta :) (15 éves :D)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!